BIO ledes av et styre på 7 styremedlemmer og 3 varamedlemmer. BIOs styre valgt på årsmøtet 2016:

Styremedlemmer

Varamedlemmer

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  (styreleder)
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  (nestleder)
Torbjørn Gylt
Helge Lorentzen

Henning Røed

Daglig leder:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , tlf 926 89 795/228 54 626